Vacature overzicht2018-08-20T10:10:54+00:00

Overzicht van alle vacatures

Quality Manager

36 - 40 uur

GSN verandert. In 2019 nemen wij de geldautomaten van de drie grote banken over. Een grote verandering. Voor onze afdeling Procurement & Assurance zijn wij per direct op zoek naar een Quality Manager.

Legal & Compliance Officer

32-40 uur

GSN verandert. In 2019 nemen wij de geldautomaten van de drie grote banken over. Een grote verandering. Ook voor GSN. Daarom zoeken wij per direct een Legal & Compliance Officer.

HR Projectmanager

32 - 40 uur

GSN verandert. In 2019 nemen wij de geldautomaten van de drie grote banken over. Een grote verandering. Ook voor GSN. Daarom zoeken wij ter uitbreiding van onze HR-team een HR Projectmanager.

Productmanager Services

36 uur

GSN introduceert Geldmaat, de geldautomaat voor iedereen. Wil jij verantwoordelijk zijn voor de service van een nieuw netwerk geldautomaten en wil jij als Productmanager Services meegroeien in een nieuwe organisatie? Dan zoeken wij jou.

Procesmanager Services

36 - 40 uur

GSN verandert. In 2019 nemen wij de geldautomaten van de drie grote banken over. Een grote verandering. Ook voor GSN. Wij worden een b2c-bedrijf en worden verantwoordelijk voor een breed pallet aan nieuwe diensten. Voor deze nieuwe diensten zoeken wij voor onze afdeling Services en Advies een Procesmanager Services.