Werken bij GSN2018-08-30T14:35:47+00:00

Werken bij GSN

Geld opnemen bij een geldautomaat is erg eenvoudig. Pasje erin, pincode intoetsen, gewenst bedrag aangeven en hup, je geld komt eruit. Jouw geld, van jouw bankrekening. Contant geld storten gaat al net zo gemakkelijk.

De meeste mensen realiseren zich niet dat achter deze ogenschijnlijke eenvoud een complexe wereld schuilt. Een wereld waarin dag in dag uit automaten worden gevuld en geleegd, geld wordt gedistribueerd en geteld, afgeboekt en gestort. Dit alles met gebruik van hightech hardware en geavanceerde software. De wondere wereld van het contante geld.

Hoewel het gebruik van contant geld afneemt, gaat het – alleen in Nederland al – nog steeds om miljarden euro’s per jaar. Het grootste deel daarvan loopt via Geldservice Nederland (GSN), al jarenlang een van de belangrijkste spelers op het gebied van contant geld. Zo verzorgt GSN sinds 2011 al het contante geldverkeer voor aandeelhouders ABN AMRO, ING en Rabobank, inclusief het beheer en onderhoud van hun geldautomaten.

Nieuwe fase

Het is van maatschappelijk belang dat geldautomaten veilig zijn en contant geld beschikbaar blijft. Dat moet – om die beschikbaarheid ook in de toekomst te kunnen garanderen – wel op een efficiënte, betrouwbare manier. Mede daarom neemt GSN binnenkort álle geldautomaten van de drie grote banken over. De automaten van de banken verdwijnen stapsgewijs uit het straatbeeld. Onze geldautomaten komen daarvoor in de plaats, vanaf begin 2019 tot eind 2020.

Mega-operatie

Terwijl de huidige werkzaamheden gewoon doorgaan, wordt de overname van de geldautomaten in fases uitgevoerd. Softwaresystemen worden aangepast, vernieuwd en vereenvoudigd. Daarnaast wordt de bereikbaarheid van de geldautomaten onder de loep genomen: waar nu eigenlijk teveel staan, komen er minder. Waar te weinig zijn, komt er een bij. Nieuwe GSN-geldautomaten die straks allemaal hetzelfde werken en er allemaal hetzelfde uitzien. Geldautomaten waarmee wij in duizenden straten zichtbaar zullen zijn.

Klinkt simpel, maar in werkelijkheid is het een mega-operatie die zijn weerga in Nederland niet kent. Uniek in zijn soort, omvang en complexiteit.

Van rol op de achtergrond naar grote zichtbaarheid

Van oudsher zijn wij een professionele, dienstverlenende organisatie, zonder veel poeha. Ruim 400 medewerkers werken dagelijks vanuit een goed geolied, no-nonsense bedrijf. En dat blijft zo. Met de overname van de geldautomaten komt er wel een nieuwe dimensie bij. Waar we nu alleen werken voor de drie grote banken, werken we straks voor miljoenen mensen die onze geldautomaten gebruiken.

Dat no-nonsense willen we graag behouden. Maar we kijken met veel vertrouwen en plezier uit naar onze nieuwe plek in de schijnwerpers. Bij die positie horen ook nieuwe medewerkers, op verschillende plekken in onze – bestaande én veranderende – organisatie.

Wat wil jij?

Wil jij deel uitmaken van die complexe wereld, waar het mogelijk wordt gemaakt dat iedereen altijd en overal de beschikking heeft over contant geld? Onderdeel zijn van een bedrijf dat continu bezig is bestaande processen te verbeteren, aan te scherpen of zelfs van de grond af op te bouwen? Mee te gaan op reis naar een nieuwe organisatie?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers op heel veel verschillende terreinen. Heb je ervaring op het terrein van contant geld, het verwerken van grote hoeveelheden transacties, of op het gebied van Finance of IT? Bekijk dan onze ‘vacatures’ voor specifieke informatie. Onze voorwaarden zijn zoals dat heet ‘marktconform’. Voor mensen die ons veel te bieden hebben, hebben wij dat ook.

Wij zijn GSN. Jij bent welkom.